A mâncat prima masă adevărată la 20 de ani: Cum arată fata care a mâncat DOAR CARTOFI PRĂJIŢI de 15 ani FOTO

O tânără din Marea Britanie a mâncat doar cartofi prăjiţi timp de 15 ani după ce a suferit de o fobie ciudată. Ea a servit prima masă adevărată la vârsta de 20 de lei, după ce s-a lasat hipnotizată.

16 apr. 2014, 06:50

Hanna Little, o femeie de 20 de ani, a mâncat zilnic cartofi prăjiţi în ultimii 15 ani, de când era la grădiniţă, după ce a dezvoltat o tulburare de alimentaţie din cauza căreia i se făcea rău de fiecare dată când mânca orice altă mâncare, potrivit Mirror.

Citeşte şi Secretul cartofilor prăjiţi de la McDonald’s a fost dezvăluit VIDEO

Cu toate acestea, în momentul în care s-a angajat într-o fabrică şi a început să leşine din cauza fobiei sale ciudate care îi oferea o alimentaţie precară, tânăra s-a hotărât să ceară ajutorul unui psiholog.

Inedit este faptul că după o singură şedinţă de hipnoză, fata a reuşit să îşi învingă frica şi să consume o pizza întreagă, aceasta devenind ulterior mâncarea ei preferată. 

Citeşte şi Un HIPNOTERAPEUT a fost arestat după ce o clientă s-a trezit în timpul TRANSEI. Vezi la ce o OBLIGA bărbatul

Alte alimente mă înspăimântau, mă făceau să mă simt rău. Obişnuiam să merg la petreceri, picnicuri şi grătare cu prietenii mei, dar nu puteam să mănânc nimic„, a povestit tânăra dependentă de cartofi prăjiţi.