A mers 1.000 km, împuşcat în cap. Un român a venit din Italia cu un glonţ în mandibulă şi unul în picior

Un român în vârstă de 20 de ani a fost descoperit de poliţiştii din Vama Nădlac, după ce a călătorit peste o mie de kilometri, împuşcat în cap şi în picior.

01 feb. 2016, 17:01
A mers 1.000 km, împuşcat în cap. Un român a venit din Italia cu un glonţ în mandibulă şi unul în picior

Un tânăr de 20 ani a fost adus cu maşina, sâmbătă noaptea – din Italia până la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – împuşcat în mandibulă şi în picior. Chirurgii arădeni au extras două proiectile de 9 mm din corpul victimei.

Citeşte şi Mamă şi fiică, ucise pe trotuar de un român beat şi fără permis. Copilul a murit pe loc în urma accidentului

Potrivit aradon.ro, tânărul a călătorit peste o mie de kilometri cu cele două plăgi împuşcate. A venit de la Brescia până în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, sângerând, după ce a fost împuşcat, în Italia, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un grup de cetăţeni români.

Citeşte şi Român împuşcat în cap într-un bar din Spania. Pe forumurile ziarelor au apărut mesaje xenofobe la adresa românilor

Potrivit primelor informaţii obţinute de autorităţile române, victima, un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Galaţi, imediat după ce a fost rănită, a fost urcată într-un autoturism de către un prieten şi adusă până în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Aici, bărbatul a fost preluat de apropiaţi şi transportat la Spitalul Judeţean Arad.

Tânărul – care a ajuns cu anemie la unitatea medicală din cauza pierderii de sânge – a fost operat de urgenţă, chirurgii arădeni extrăgându-i cele două proiectile şi salvându-i viaţa. Unul dintre proiectile i-a trecut prin mandibulă şi s-a oprit în muşchiul sternocleidomastoidian, iar celălalt i-a trecut prin genunchiul stâng, prin canalul femural. Starea victimei este stabilă.