A mers la medic cu dureri de cap şi nas înfundat. Medicii au fost ULUIŢI de ce au găsit în capul ei FOTO

O femeie în vârstă de 62 de ani, din China, a mers la medic pentru că avea nasul înfundat şi dureri de cap greude suportat. Nimic neobişnuit până aici, însă medicii au făcut o descoperire uluitoare în timpul investigaţiilor.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 15:25

În urma unei radiografii s-a descoperit că femeia trăia de ani de zile cu un glonţ în cap. Şi, mai mult, nici măcar nu ştia că acesta era acolo. Glonţul de 2,5 centimetri era localizat în spatele nasului şi a fost extras chirurgical de medici. Totuşi, modul în care glonţul a ajuns în capul femeii este un mister, potrivit The Mirror.

Potrivit Want China Times, femeia spune că a fost lovită în tâmpla dreaptă la vârsta de 14 ani, dar că a crezut că a fost o piatră.

Publicaţia Shanghaiist scrie, însă, că Zhao a declarat că a fost lovită de un glonţ „rătăcit”, dar că a simţit doar o durere uşoară şi s-a gândit că nu-i va pune viaţa în pericol.

Acum, femeia se declară fericită că nu şi-a pierdut viaţa din cauza glonţului descoperit în capul ei. „Sunt recunoscătoare că trăiesc şi că pot fi în continuare alături de familia mea”, a spus Zhao.