A MURIT cel mai cunoscut primar din ROMÂNIA. „Ştiam că e bolnav, dar nu atât de grav!”

Doliu în comuna Pungesti, Vaslui, cunoscutã în toatã România mai ales prin prisma evenimentelor de la Chevron. Primarul Vasile Voina a decedat dupã o lungã suferintã. Avea 61 ani si era foarte implicat în comunitate, însã cancerul l-a doborât.

25 dec. 2018, 14:20
A MURIT cel mai cunoscut primar din ROMÂNIA. „Ştiam că e bolnav, dar nu atât de grav!”

Vasile Voina avea 61 ani şi a murit de cancer.

„Am primit vestea azi dimineatã si ne-a socat pe toti. Stiam cã e bolnav, dar nu atât de grav. Practic, a plecat pe 20 noiembrie si stiam cã se interneazã la spital. De atunci nu l-am mai vãzut. Am înteles cã avea o problemã la prostatã, la un moment dat ni s-a spus cã a fost operat la rinichi. Oricum nu mai conteazã, fiindcã de acum de dumnealui nu putem vorbi decât la timpul trecut. Dumnezeu sã-l odihneascã!”, a declarat Edi Moraru, contabilul comunei.

Viceprimarul Constantin Butnaru este foarte afectat de moartea colegului sãu: „Am fãcut echipã bunã cu dumnealui la primãrie. Îmi pare rãu sã aud acum cã nu mai este printre noi. Stiu cã a fost internat într-un spital din Bucuresti, apoi a fost transferat la Spitalul CFR din Iasi. Dumnezeu sã-l odihneascã, cã a fost un om de echilibru, sufletist si care a stiut sã gestioneze si ca viceprimar în timpul evenimentelor de la Chevron, si dupã, tensiunile existente în comunã”.

Primarul comunei Pungesti va fi inmormantat la Iasi, miercuri, 26 decembrie.