A murit de cancer la sân la 34 de ani. Se lupta de luni cu boala cruntă, ajunsese numai piele şi os

Printre ultimele postari de pe social media, Jael Strauss le vorbea fanilor despre viata si moarte. Le spunea fanilor mereu ce tratamente urmeaza si cum se simte. Tanara a devenit celebra dupa ce a participat la America’s Next Top Model in 2007.

06 dec. 2018, 07:42

Jael Strauss, fostă concurentă la Next Top Model Statele Unite, a murit la doar 34 de ani, în urma unui maladii incurabile.

Cu doar două luni în urmă, tânăra a anunțat pe Facebook, într-un mesaj dramatic, că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 4, iar tumoarea se extinde rapid.

Vedeta a decis sa faca o pauza in octombrie 2018, in apropiere de Halloween. Din nefericire, la cateva zile dupa ce a oprit chimioterapia a ajuns de urgenta la spital. Starea e i s-a deteriorat rapid, informeaza Dailymail.co.uk.

Trebuie să știți, pe 2 octombrie am fost diagnosticată cu cancer la sân, stadiul patru. Se răspândește rapid în corpul meu și este incurabil. Cu tratament aș putea să-mi prelungesc viața ceva mai mult de acele „câteva luni” pe care mi le-au dat doctorii. Nu vreau să mor. Am nevoie de unul dintre acele miracole de care am avut parte în 2013„, a scris Jael Struss, pe 5 octombrie anul acesta. 

Celebritatea nu a ajutat-o deloc pe tânără. Imediat după participarea la Next Top Model, ediția din 2007, viața ei a scăpat complet de sub control.

A rămas pe drumuri și a devenit dependentă de metamfetamină, un drog care i-a distrus trupul.

În urmă cu 5 ani, însă, a reușit să-și învingă dependența. „Câteva lucruri știu că sunt adevărate. Miracolele sunt reale, recuparea este posibilă pentru oricine indiferent de cât de departe s-a mers. Nu ști niciodată prea dărâmat pentru a-ți reveni„, scria ea, pe Instagram, în luna august a acestui an.