A murit la doar 36 de ani. Anca Serea a trecut prin momente grele

Anca Serea a trait o drama atunci cand si-a pierdut sotul in varsta de doar 36 de ani. Stirista si Filip aveau impreuna doi copii. Bruneta a facut dezvaluiri cutremuratoare despre moartea barbatului.

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 07:28
A murit la doar 36 de ani. Anca Serea a trecut prin momente grele

Iubita Lui Adi Sina nu a vorbit de prea multe ori despre moartea fostului sot. „Sara (n.r. fetita ei cea mare) îl menţionează foarte des, deşi avea doar 3 ani atunci. Eu îi sprijin în direcţia asta şi îi încurajez să-i păstreze amintirea şi să-şi amintească de el cât mai des posibil. A fost un om minunat. Am apelat la ajutorul unui specialist pentru David, că el a suportat mai greu această despărţire. Avea aproape 9 ani, atunci”, a spus Anca Serea.

Anca isi aminteste cu durere despre perioada in care sotul ei era bolnav. „În primă instanţă am ales să nu le spunem copiilor că Filip e bolnav. A durat aproape jumătate de an această situaţie. Ei au fost sprijinul meu şi sunt în continuare. Nu e simplu, dar Dumnezeu ne dă putere. Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanţă, înota. A fost un om foarte muncitor, înzestrat cu o inteligenţă deosebită, a studiat în afara ţării, cât şi aici. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au ieşit perfect. I s-au făcut şi două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopţii, nimic altceva”, a mai declarat logodnica lui Adi Sina pentru cancan.ro.