A murit Naarghita. Cântăreaţa de muzică indiană a fost găsită fără suflare în garsoniera ei

Naarghita a fost găsită fără viaţă, marţi seara, într-o garsonieră din Bucureşti. În urmă cu 20 de ani, artista s-a întors în România şi a renunţat la cariera care a făcut-o faimoasă pe trei continente.

27 feb. 2013, 12:05
A murit Naarghita. Cântăreaţa de muzică indiană a fost găsită fără suflare în garsoniera ei

Doliu în lumea muzicii. Cântăreaţa şi dansatoarea româncă Naarghita, cunoscută pentru piesele sale în limba indiană, a murit la vârsta de 74 de ani. Cântăreaţa a fost găsită moartă marţi seara, în garsoniera ei din Bucureşti.

Naarghita a încântat, de-a lungul timpului, mii de oameni cu muzica din repertoriul indian. Artista a început să iubească acestă cultură după ce a urmărit pelicula indiană „Vagabondul”, în regia lui Raj Kapoor. Ea ştia perfect toate cântecele din film, pe care le-a înregistrat pe un magnetofon.

Naarghita, cunoscuta cântăreaţă de muzică indiană, trăia într-o sărăcie lucie după ce timp de 30 de ani a avut lumea la picioare. Artista şi-a trăit ultimele clipe din viaţă cu o pensie mică. După ce plătea toate utilităţile, cântăreaţa rămânea cu 40 de lei în portofel. VEZI: Ultimul interviu cu Naarghita
 

 
În urmă cu 20 de ani, Naarghita s-a întors în România şi a renunţat la cariera care a făcut-o faimoasă pe trei continente. Apreciată în toată lumea, artista reuşea să umple sălile de concerte şi era invitată să joace în filmele care se turnau în India, la Bollywood. A renunţat însă la tot, în 1987, atunci când mama ei a murit.