A murit o supervedetă. Avea numai 54 de ani

Vedeta de 54 de ani a murit în urma unui atac de cord, a informat familia ei. Când s-a produs tragedia, ea se afla în Dubai, unde venise la nunta unor rude.

25 feb. 2018, 07:08

Sridevi Kapoor, cunoscută ca „Sridevi” a murit în Dubai, unde fusese invitată de rudele ei pentru a participa la o ceremonie nupţială în familie.

Vedeta indiană, cunoscută ca Sridevi, are un palmares impresionant al prestaţiei sale artistice. În aprope cinci decenii, Srivedi a apărut în nu mai puţin de 150 de filme, inclusiv în producţiile clasice „Mr India”, „Chandni”, „ChaalBaaz” şi „Sadma”.

Era recunoscută ca fiind una dintre puţinele femeile superstaruri indiene  în stare de a obţine un succesul artistic fără sprijinul vreunui erou de sex masculin, scrie bbc.com.

Încă de la vârsta de 4 ani, ea a jucat în mai multe producţii cinematografice.

Premierul indian, Narendra Modi, a transmis pe Twitter condoleanţe familiei şi rudelor actriţei, exprimându-şi regretele pentru dispariţia prematură a starului indian, iar preşedintele ţării , Ram Nath Kovind, a afirmat că a fost „în stare de şoc” după ce a aflat despre tragedie.