A murit SUBIT la 21 de ani la doar câteva luni după moartea mamei sale. Fanii şi prietenii sunt devastaţi

Modelul irlandez Mairead O'Neill absolvise recent universitatea în această vară, în august, potrivit presei internaționale. Mairead O'Neill, originară din Belfast, a fost declarată  moartă, luni seară, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Zeci de fani și prieteni au postat onoruri pe pagina  ei de Instagram. Familia și prietenii sunt devastați.  

17 oct. 2018, 07:20

Cathy Martin, patroana agenției de modă cu care colabora, a declarat că top modelul a fost devastat de teribila moarte a mamei sale după ce a pierdut lupta cu cancerul. Se pare că în ultimele 10 luni de când îi murise mama, Mairead O’Neill a suferit extrem de mult.

O prietenă apropiată a modelului afirma:”Avea doar 21 de ani, studia din greu, lucra la cariera ei și încerca să-și ţină capul deasupra apei, în timp ce suferea foarte mult pentru mama ei. Viața ei era agitată și se baza pe prietenii ei pentru susținere. Ea a făcut întotdeauna ce este mai bine, dar viața a fost grea pentru ea.’’

Cu câteva ore înainte să moară, tânăra se pare că şi-a petrecut timpul liber alături de prieteni, lăsând impresia că se simte bine, se poate observa din din instagram story-ul postat de unul dintre ei.