A pierdut la păcănele şi şi-a ieşit din minţi. Un băcăuan a devastat barul supărat pe jocurile de noroc VIDEO

Supărat că a pierdut mulți bani la jocurile de noroc, omul s-a întors și a distrus tot ce i-a ieșit în cale. Acum, este reținut de polițiști pentru faptele sale.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 05:49
A pierdut la păcănele şi şi-a ieşit din minţi. Un băcăuan a devastat barul supărat pe jocurile de noroc VIDEO

Episod șocant la Bacău, unde un bărbat băut a distrus patru aparate și un televizor dintr-o sala de jocuri. Patru aparate de jocuri electronice, multe sticle cu alcool, două scaune și un televizor cu leduri. Asta este bilanțul raidului pe care un bărbat supărat și băut l-a făcut la o sala de jocuri. Mai întâi, a luat un scaun pe care l-a rupt de unul unul dintre aparate. Degeaba încearcă ceilalți să-l oprească, omul e hotărât să se răzbune. 

După aparate, bărbatul ia la rând sticlele de băutură din bar. La un moment dat, berea vărsată pe jos e cât pe-aci să-i pună capac.  Dar omul rămâne în picioare și continuă să distrugă bucată cu bucată sala de jocuri. Vinovate pentru pagubă lui sunt în mod evident aparatele de jocuri electronice. De violență bărbatului nu scapă nici televizorul pus pe perete. Ceilalți oameni din bar renunta să mai încerce să-l oprească după ce omul nostru le împarte pumni și-i pune la pământ. În cele din urmă, proprietarii barului au fost nevoiți să sune la 112. Acum, bărbatul violent este după gratii pentru 24 de ore, pentru distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.