A plătit 1.500 de dolari pentru două iPhone, dar s-a ÎNVERZIT de nervi când a deschis cutiile

O australiancă a încercat să cumpere prin Internet două iPhone pentru 1.500 de dolari, dar a primit în locul acestora două mere verzi, relatează publicaţia electronică Maanimo.com.

RomaniaTV.net
02 aug. 2013, 06:39
A plătit 1.500 de dolari pentru două iPhone, dar s-a ÎNVERZIT de nervi când a deschis cutiile

Tânăra de 21 de ani din Brisbane a postat pe Internet un anunţ în care îşi exprima dorinţa de a cumpăra două smartphone-uri produse de compania americană Apple. La scurt timp, ea a primit un telefon din partea unei femei care i-a spus că-i poate vinde rapid două iPhone Apple pentru suma de 1.500 de dolari.

Ele au convenit să se întâlnească pentru livrarea mărfii, la care tânăra cu telefoanele i-a înmânat două cutii cu înscrisul iPhone pentru suma menţionată. Greşeala cumpărătoarei a fost să nu verifice ceea ce a achiziţionat chiar la faţa locului, înainte de a da banii.

CITEŞTE ŞI: Motivul pentru care un tânăr nu se va mai gândi NICIODATĂ să-şi cumpere un iPhone GALERIE FOTO

Deschizând cutiile acasă, tânăra din Brisbane a descoperit cu groază că în loc de telefoane cumpărase două mere obişnuite. Ea a sesizat imediat poliţia, care a mediatizat cazul, îndemnându-i la prudenţă pe toţi cei care fac cumpărături prin Internet