A plătit peste 1.000 de lei pentru o şedinţă foto profesională, însă rezultatele sunt pur şi simplu hilare – Galerie FOTO

O femeie a postat recent pe Facebook o serie de fotografii primite de la un aşa zis fotograf profesionist. Cu toate acestea, rezultatele sunt pur si simplu hilare. Imaginile au devenit instant virale. 

RomaniaTV.net
13 ian. 2018, 14:59

Pam Zaring din SUA a plătit 250 de dolari (aproximativ 1000 de lei) pentru o serie de fotografii ale familiei sale, însă rezultatul final pare desprins dintr-un film de groază.

Deși ar putea arăta ca niște măști grozave de lut, acestea sunt de fapt fotografiile „editate” pe care Pam și soțul ei Dave le-au primit de la fotograf.

Fiecare membru al familiei arată ca un caracter de desene animate cu guri, ochi și nasuri distorsionate.

După ce a postat imaginile pe Facebook, Pam a spus: „Bine, chiar nu este o glumă”.

Ea a spus că fotograful a susținut că: „Umbrele erau foarte rele”, și că „profesorul ei de fotografie nu a învățat-o niciodată să retușeze fotografii”. Cu toate acestea, fotograful de ocazie a câştigat peste 250 de dolari din aceste imagini. DIn fericire, păgubita a reuşit să vadă şi partea pozitivă a acestei şedinţe foto ratate şi a postat imaginile pe internet, acestea devenind în scurt timp virale.