A plecat de la PRO TV. Avea poate cel mai mare salariu din România

Doina Gradea a condus timp de 10 ani postul ProTV Internațional. Însă a lucrat pentru grupul media încă din 1992. În anii '90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu și apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta. Anul trecut Doina Gradea a încheiat colaborarea cu postul din Pache Protopopescu, iar acum a trecut la o serie de dezvăluiri senzaționale despre vedetele postului, dar și despre oamenii care îl conduc în prezent.

20 aug. 2015, 12:44
A plecat de la PRO TV. Avea poate cel mai mare salariu din România

Dupa ce a promis că ne va spune care este salariul Andreei Esca, intr-un episod doi al acestei serii de dezvăluiri, fosta șefă a ProTv Internațional vorbește despre plecarea lui Florin Călinescu, pe care îl nominalizează drept cel mai mare om de televiziune din România, de dupa 90.

Andreea Esca pleacă de la The One: „După o experienţă minunată, a venit timpul unor noi provocări!”

„A parasit PRO TV in 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur si simplu sa fie coleg la PRO TV cu Adrian Paunescu care avea si el emisiune pe atunci. Nu putea sa inteleaga dincolo de intelegerea lui a lucrurilor si a evenimentelor. Si-a lasat PRO TV cu tristeste si cu speranta ca el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Calinescu de la PRO TV a fost o mare lectie pentru oricine isi inchipuie ca e de neinlocuit in orice domeniu, fie el si televiziune. Nu a mai reusit niciodata ce a facut el la PRO TV. Insa ramane cel mai mare om de televiziune de dupa 1990. Cu bune si rele”, a scris Doinea Gradea pe oaresuntunporc.ro.

Fosta șefă a ProTV Internațional a povestit și cum a văzut lideri politici importanți ai momentului – Adrian Năstase sau Emil Constantinescu (președintele României pe vremea când Călinescu făcea „Chestiunea Zilei”) – care aveau emoții în fața celebrului prezentator.

Transformare ŞOCANTĂ. Florin Călinescu, de NERECUNOSCUT. Uite cum arată actorul FOTO

Doinea Gradea a povestit și un episod petrecut la un meci al Stelei, când microbiștii au încetat să mai privească spectacolul de pe teren atunci când l-au văzut pe Florin Călinescu într-o lojă. Se uitau la el, prezentatorul le-a făcut cu mâna și a spus: „Cred că, dacă aș candida la Președinție, aș caștiga. Mă bag?”.

Oh, si era sa uit! Avea salariu urias, poate cel mai mare din Romania, a încheiat Gradea.