A plecat pentru o viaţă mai bună şi se întoarce ÎN SICRIU. Tragedia unei ROMÂNCE care lucra în Spania

O româncă a fost ucisă în Spania, unde lucra ca ospătar într-un bar din orăşelul Medina del Campo. Românca a căzut victimă unui atac armat împotriva patronului localului, care a fost ucis cu focuri de armă.

06 oct. 2014, 12:08
A plecat pentru o viaţă mai bună şi se întoarce ÎN SICRIU. Tragedia unei ROMÂNCE care lucra în Spania

Incidentul a avut loc în duminică seara, în jurul orei locale 22:00, când două persoane, se pare un bărbat şi o femeie, au intrat în bar şi l-au împuşcat pe proprietarul clubului, un bărbat de origine spaniolă în vârstă de 43 de ani, şi pe ospătăriţa de origine română, relatează presa spaniolă.

În atacul criminal, o altă angajată, tot ospătăriţă, a fost dusă la spital, după ce a făcut o criză puternică de anxietate, din cauza atacului neaşteptat de violent. Trei colege de-ale ei au reuşit să fugă din calea criminalilor şi să se ascundă, ieşind pe uşa din spate a localului.

Citeşte şi Un alt caz şocant zguduie Italia: Menajeră româncă ţinută ostatică în Italia, cu 26 de câini

Anchetatorii investighează cazul. Deocamdată nu se ştie care a fost motivul atacului extrem de violent, în urma căruia românca şi patronul ei şi-au pierdut viaţa. Poliţiştii cred că ar putea fi vorba chiar şi de o reglare de conturi între mafioţi sau trafic de droguri. După atac, cei doi agresori au fugit de la locul faptei cu o maşină.