A postat pe INTERNET o fotografie pentru a-şi învăţa fiica o lecţie, dar nu se aştepta la asta

O femeie din Colorado, America, a încercat să-i dea fiicei sale de doar 12 ani o lecţie despre Facebook şi internet, dar a aflat pe propria piele ce înseamnă acest lucru, fiind la un pas să îi facă rău copilei.

25 mart. 2014, 19:39

Kira Hudson a dorit să îi arate fiicei sale cât de repede se poate transmite ceva prin Internet, motiv pentru care i-a interzis să îşi facă cont de Facebook sau de Instagram de la o vârstă aşa de fragedă. Astfel, femeia a postat o fotografie a copilei pe contul său, dupa care şi-a rugat prietenii să dea imaginea mai departe, potrivit Denever Channel.

Citeşte şi Ha! Ha! Ha! I-a POZAT FUNDUL iubitei şi a postat imaginea pe FACEBOOK, dar a lăsat totul la vedere FOTO

Astfel, fata a fost fotografiată în timp ce ţinea în mână un mesaj: „Mama încearcă să îmi arate cât de multe persoane pot să vadă o fotografie în momentul în care aceasta ajunge pe internet„.

Fiica mea de 12 ani nu înţelege de ce nu poate avea un cont de Instagram sau de Facebook. Va rog, un „like” şi daţi mai departe. Pur şi simplu nu înţelege„, a scris femeia alături de imaginea respectivă.

Citeşte şi Au râs de el când a postat imaginea pe FACEBOOK: Unde ţi-a intrat CAPUL? FOTO

Inedit este faptul că fotografia a devenit în scurt timp virală, ajungând pe cunoscutul forum 4chan. Ultilizatorii acestuia au descoperit ulterior pagina de Facebook a femeii, adresa ei de acasă şi numărul de telefon, făcându-i viaţa un adevărat calvar. Astfel, ea a început să primească apeluri telefonice de la necunoscuţi şi pe adresa ei au fost trimise mai multe comenzi de pizza. Mai mult, imaginea originală a fost modificată şi mesajul a fost schimbat cu diferite mesaje obscene.

Într-un final, femeia a şters imaginea de pe Facebook, dar după ce aceasta avea 1 milion de „like-uri”.