A pus CD-uri vechi într-o oală cu apă fiartă. Motivul este incredibil

Dă puţină strălucire casei tale cu o piesă de decor spectaculoasă. E simplu de făcut şi nu ai nevoie de foarte multe materiale. În schimb, vei atrage admiraţia tuturor celor care calcă pragul casei tale.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 10:21
A pus CD-uri vechi într-o oală cu apă fiartă. Motivul este incredibil

Iti amintesti de globurile cu cristale care straluceau in discotecile anilor ´90? Ei bine, poti face si tu acasa un astfel de glob, in amintirea acelor vremuri.Ai nevoie de cateva CD-uri vechi pe care nu le mai folosesti, de o minge din polistiren, foarfeca, lipici si un cablu.

Citeşte şi  Opt trucuri care te vor ajuta sa economiseşti bani în gospodărie

Pune la fiert apa intr-o oala si cand a clocotit scufunda in ea cateva CD-uri pe care lasa-le timp de 5 minute, astfel incat materialul lor sa se inmoaie. Ar fi bine sa porti manusi atunci cand manipulezi plasticul fierbinte.

Cu un bat subtire precum cele pentru frigarui fa o gaura prin mijlocul bilei de polistiren, apoi introdu cablul cu ajutorul caruia vei suspenda bila stralucitoare. Taie CD-urile cu o foarfeca astfel incat sa obtii bucati mici de forme neregulate pe care lipeste-le apoi pesuprafata bilei din polistiren astfel incat sa obtii un mozaic.

Vezi video pe ele.ro