A rămas FĂRĂ CUVINTE: Ce a găsit un bărbat într-o geantă abandonată într-un tren

Un vânzător ambulant din India a trăit şocul vieţii lui când a găsit o geantă aparent abandonată într-un tren şi a deschis-o crezând că acolo va găsi nu chiar o comoară, dar măcar câteva obiecte de valoare.

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 11:59

Kishor Kale, un comerciant ambulant din India, care vindea lac de unghii într-un tren ce mergea spre Belapur, în Mumbai, a observat la un moment dat, într-un compartiment, o geantă ce părea să fi fost uitată sau abandonată de cineva.

Tânărul indian a crezut că a dat norocul peste el, bănuind că aceasta ar putea conţine o mare sumă de bani sau obiecte de valoare. Nu a stat mult pe gânduri, ci a înşfăcat geanta, coborând cu ea din tren. Când a ajuns pe peron şi a deschis nerăbdător fermoarul genţii, a crezut că are halucinaţii. Din geantă ieşea mânuţa unui bebeluş abandonat, probabil de părinţii săi, în tren.

Bărbatul s-a speriat şi a încercat să fugă, abandonând geanta. Dar un controlor care văzuse scena, l-a prins. Imediat, în jurul lor s-a adunat o mulţime de oameni care au rămas uimiţi când au văzut un bebeluş de numai două săptămâni, băiat, de toată frumuseţea, dormind liniştit în geanta de tip rucsac, scrie Daily Mail.

Au venit şi poliţiştii la faţa locului şi îl bănuiesc pe vânzător că el ar fi tatăl copilului şi că ar fi vrut să îl abandoneze. Tânărul a negat aceste acuzaţii, dar ancheta este în desfşurare, iar bebeluşul a ajuns la un orfelinat. Directorul instituţiei a confirmat presei că bebeluşul se află acolo şi că este „complet sănătos”.

Citeşte şi Un bebeluş nou născut a fost abandonat chiar în prima zi a anului, într-un tren, la Craiova

Ofiţerul de poliţie Hanuman Kharat, şeful secţiei de Poliţie a gării Wadala a declarat că tânărul Kale a salvat astfel viaţa copilului. „Ar fi putut să moară în geantă dacă domnul Kale nu ar fi luat geanta crezând că s-ar putea afla o comoară acolo, având în vedere greutatea acesteia”, a  spus Kharat, adăugând că „este un mister felul în care s-au petrecut faptele”.