A vrut să-i trimită un mesaj sexy iubitului, dar l-a trimis preotului. Reacţia prelatului a devenit virală

Publicat: Duminică, 10 Iunie 2018 11:29 // Actualizat: Duminică, 10 Iunie 2018 11:29 // Sursa: romaniatv.net

Ni s-a întâmplat tuturor să greșim numărul de telefon, fie că am tastat greșit, fie că nu am fost atenți pe cine apelăm din agendă sau cui îi trimitem un sms. Așa i s-a întâmplat și unui expeditor anonim care a vrut să trimită un mesaj sexy iubitului, dar l-a trimis din greșeală unui preot.

Părintele anglican Simon Rundell din Plymouth a împărtășit pe Twitter experiența avută într-o seară, când a primit un mesaj sexy pe telefon. El a primit mesajul de la numărul necunoscut chiar înainte de miezul nopții, sâmbăta, scrie libertatea.ro.

"Ești ok sexy? Ești la serviciu mâine?", a fost întrebarea expeditorului necunoscut.

Răspunsul preotului a fost catalogat de internauți drept genial, smulgând hohote de râs și făcând ca simpla greșeală să devină virală pe internet.

"Da, țin Liturghia de la ora 9:30 și 11:15, dar cred că nu ai intenționat să trimiți acest mesaj unui preot. Fr. Simon", a fost răspunsul preotului.

Cele două mesaje au fost publicate pe contul de Twitter al părintelui.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
mesaje sexy Simon Rundell sms sms sexy Twitter
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iun 06:53
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H