A vrut să facă sex cu cadavrul unei fete de 17 ani, dar a adormit după ce a dezgropat-o

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Cambogia care asistase cu o zi înainte la înmormântarea unei tinere de 17 ani, a fost surprins în dimineaţa zilei următoare în sicriul fetei. Sătenii care au mers în cimitir au observat cu stupoare că locul de veci al decedatei fusese dezgropat.

24 feb. 2014, 17:01
A vrut să facă sex cu cadavrul unei fete de 17 ani, dar a adormit după ce a dezgropat-o

S-au uitat cu groază şi au văzut ieşind din sicriu un picior de bărbat, scrie kanald.ro. Nu au ştiut ce să creadă despre toate astea asşa că au anunţat familia moartei care la rândul ei a chemat poliţia. Bărbatul a fost arestat şi luat în custodia poliţiei. A recunoscut ca este necrofil, adică obişnuieste să facă sex cu cadavre.

Citeşte şi Fantezii sexuale pe care le poti transforma in realitate. Alunga rutina din relatia ta

A povestit oamenilor legii că asistase la inmormantarea tinerei in timpul zilei, iar noaptea s-a hotarat sa o dezgroape pentru a intretine relatii sexuale cu decedata.

Citeşte şi Inovaţii ISTORICE importante în materie de SEX: Primele jucării sexuale au apărut acum 10.000 de ani

S-a trudit sa dezgroape moarta, dar dupa ce a reusit oboseala l-a rapus, asa ca s-a gandit sa traga mai intai un pui de somn. Din pacate pentru el, a adormit complet, iar astfel a putut fi descoperit cu usurinta de sateni.