A vrut sa îi facă iubitului o SURPRIZĂ şi s-a ASCUNS sub PAT, GOALĂ TOATĂ. Ce a urmat este INEXTRICABIL FOTO

O tânără din Marea Britanie a vurt să îi facă iubitului o surpriză sexy, însă a avut parte de şocul vieţii în momentul în care logodnicul ei, bărbatul cu care urma să se căsătorească în câteva luni, a intrat în cameră alături de altă femeie şi a început să facă sex în timp ce fata se afla sub pat dezbrăcată.

13 aug. 2014, 18:55

Natasha Jefferson, o tânără de 22 de ani, a aflat pe pielea ei că o surpriză nu are mereu un final fericit. Astfel, dorind să îşi surprindă iubitul, tânăra a ajuns înaintea lui acasă, s-a machiat sexy şi s-a băgat sub pat, încercând să îl surprindă cu o noapte plină de nebunii, după ce l-a anunţat că nu va fi acasă în seara respectivă, potrivit Malaysia Chronicle.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu o relaţie când apare infidelitatea. Vezi dacă e bine să mărturiseşti că ai înşelat

Cu toate acestea, în momentul în care s-a deschis uşa de la intrare, ea a auzit două voci, nu doar una şi mai mult, de sub pat a văzut două perechi de picioare acompaniate de sunetul unor săruturi pasionale. În mod incredibil, iubitul ei venise acasă cu o amantă, moment în care logodnica lui, femeia pe care o ceruse în căsătorie cu doar câteva săptămâni în urmă, se afla sub pat, goală toată.

Citeşte şi A TURBAT de furie. Ce i-a făcut o vedetă de la noi iubitului său când a aflat că o înşală

Şocată de incident, ea a ieşit din ascunzătoare chiar în momentul în care cei doi erau puşi pe fapte mari. Atunci, iubitul ei a rămas fără cuvinte, mai ales că Natasha a început să facă scandal, iar amanta s-a speriat. În acel moment, tânăra înşelată s-a despărţit de iubitul infidel, într-un final fiind recunoscătoare că şi-a dat seama cine este cel pe care ar fi vrut să îl ia de soţ şi să îi fie alături toată viaţa.

Am fost traumatizată de ceea ce am auzit. Cu toate acestea, mă bucur că am aflat adevărul înainte să mă căsătoresc cu el. Am fost devastată şi dezgustată de ce a făcut. Eu stăteam pur şi simplu sub pat şi ascultam cum îi spunea altei femei ce vrea să îi facă. Mi s-a făcut rău fizic şi eram şocată. Mă ceruse în căsătorie cu doar patru săptămâni mai devreme şi acceptasem. Din punctul meu de vedere, aveam o relaţie perfectă şi eram chiar fericiţi„, a declarat Natasha.