A vrut să îşi ceară iubita în CĂSĂTORIE într-un mod SEXY, dar a fost arestat după ce a GREŞIT CASA

Un bărbat a vrut să îşi ceară iubita în căsătorie oferindu-i un număr de striptease în mijlocul nopţii, dar a fost electrocutat de poliţişti după ce acesta a greşit casa şi proprietarii au chemat autorităţile.

06 iun. 2013, 05:37
A vrut să îşi ceară iubita în CĂSĂTORIE într-un mod SEXY, dar a fost arestat după ce a GREŞIT CASA

Thomas Edwards a vrut să ofere iubitei o amintire memorabilă, pe care să nu o uite niciodată, dar a ajuns pe mâna poliţiei, după ce s-a dezbrăcat în faţa unei case greşite, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Scene INCREDIBILE la supermarket. Un bărbat GOL se aruncă într-un acvariu cu homari VIDEO

Bărbatul de 22 de ani din Florida a fost arestat în cursul nopţii de sâmbătă, după ce la ora 3.45 se afla în faţa unei case gol puşcă. El le-a povestit autorităţilor că se află în faţa casei iubitei lui şi că aceasta l-a chemat, realizând ulterior că a confundat locuinţa.

Când povestea lui nu a putut fi confirmată de autorităţi, Edwards le-a spus poliţiştilor că „a vrut doar să ajungă la închisoare„. Mai mult, el a întrebat dacă un „cap în gură” dat unuia dintre ei îl va duce acolo. După ce a vrut să şi scuipe un ofiţer, el a fost curentat cu ajutorul unui pistol cu electroşocuri, fiind ulterior arestat.

Citeşte şi Cea mai RUŞINOASĂ cerere în căsătorie. De ce să NU îţi ceri iubita de soţie în public VIDEO

Mai amuzant este apelul primit de poliţie de la proprietarul casei unde bărbatul a început să danseze gol. Acesta a povestit că un bărbat pe care nu îl cunoştea a bătut la uşă în mijlocul nopţii şi a început să se dezbrace în timp ce dansa. Procesul tânărului va începe în cursul zilei de luni, fiind acuzat de expunere indecentă în public şi atac asupra poliţiştilor.