A vrut un Xbox One la ofertă, dar când s-a uitat în colet, SURPRIZĂ: Până şi mama mi-a zis că sunt PROST

Un bărbat a găsit o ofertă inedită pe eBay, un Xbox One la preţul de 450 de lire cu toate că nou ar fi costat 600, însă atunci când a primit coletul acasă, în interior a găsit doar o fotografie a produsului cu un mesaj amuzant pe verso.

06 dec. 2013, 20:30

Peter Clatworthy a economisit luni întregi bani pentru a cumpăra o consolă de jocuri Xbox fiului său în vârstă de patru ani drept cadou de Crăciun. Astfel, el a început să caute chilipiruri pe internet, găsind un astfel de produs la preţul de 450 de lire, potrivit The Sun.

Citeşte şi Xbox One devine mai competitiv cu puţin timp înainte de lansare

Cu toate acestea, la scurt timp după ce a livrat banii el a primit un colet prin poştă, iar în interiorul acestuia se afla doar o fotografie a produsului dori. Mai mult, pe spatele imaginii el a descoperit şi un mesaj: „Vă mulţumim pentru achiziţie„.

Chiar şi aşa, se pare că hoţul are un simţ al umorului extrem de dezvoltat, mai ales că în titlul anunţului a scris „XBox One Fifa Day One Edition, Photo Brand New UK 2013”, adică „XBox One, Ediţa Fifa, fotografie nouă Marea Britanie 2013”, explicând într-un fel că vinde de fapt doar o poză.

Citeşte şi Jocul video favorit i-a adus moartea. Ce a păţit un adolescent în timp ce se juca pe Xbox

Sunt supărat. I-am spus fratelui meu şi a râs cu lacrimi. La fel şi prietenii mei. Chiar şi mama m-a făcut prost„, a explicat bărbatul care se pare că îşi va primi banii de la site-ul eBay.