AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO. Antrenorul danezilor: Steliştii NU sunt mai tehnici decât noi

AALBORG - STEAUA LIVE VIDEO. Antrenorul lui Aalborg, Kent Nielsen, consideră că Steaua are o linie ofensivă puternică însă consideră că fotbaliştii campioanei României nu sunt mai tehnici decât cei pe care îi pregăteşte.

26 nov. 2014, 19:37
AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO. Antrenorul danezilor: Steliştii NU sunt mai tehnici decât noi

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO. Kent Nielsen, antrenorul lui Aalborg, nu este speriat de rezultatul din tur, 0-6 şi crede că are o echipă care se poate compara cu Steaua din punct de vedere tehnic.

Suntem încîntaţi că încă mai avem şanse de calificare. În plus depindem de noi cu două meciuri înainte de final. Dacă le câştigăm, ne calificăm. Cred că trebuie să atacam pentru că dacă facem egal, apoi nu mai depindem doar de noi. Rezultatul din tur a fost un accident, nu ne sperie.

Acel 6-0 a fost exagerat, luăm doar părţile bune din acel meci. Dacă ţinem ritmul primei reprize de la Bucureşti un meci întreg, cred că putem scoate un rezultat bun. Aşa trebuie să jucăm împotriva Stelei„, a spus Nielsen, miercuri seara, la conferinţa de presă.

Întrebat dacă Steaua este o formaţie mai tehnică, acesta a răspuns: „Nu cred că steliştii sînt mai tehnici ca noi. Fotbaliştii mei au demonstrat că ştiu să joace spectaculos. Am tot auzit de lucrul ăsta, că românii ar fi mai tehnici, dar nu cred în aşa ceva. Am fotbalişti la fel de tehnici ca ai Stelei, nu degeaba am ajuns pînă aici. Vom demonstra mai multe mâine„.

Pe de altă parte, antrenorul danezilor a lăudat atacul Stelei: „Chipciu este un jucător foarte bun. E un jucător extraordinar. Dar cred că, în general, Steaua arată formidabil în atac. Sunt jucători foarte tehnici. Keşeru de exemplu, care a dat gol şi la naţională. Aşa că va trebui să fim foarte buni în mod special în apărare„.

AALBORG – STEAUA LIVE VIDEO se va juca joi seara, de la ora 20.00.