ABSURD. Adolescentele mănâncă VATĂ îmbibată cu suc de portocale ca să slăbească VIDEO

Noua modă în curele de slăbire în rândul adolescentelor este consumul de vată îmbibată cu suc de portocale, fenomen extrem de periculos pe care tinerele nu îl iau, din nefericire, în serios.

27 nov. 2013, 08:23
ABSURD. Adolescentele mănâncă VATĂ îmbibată cu suc de portocale ca să slăbească VIDEO

Bria Murphy, fiica cea mare a actorului Eddie Murphy, spunea în luna iunie că ştie cum fac manechinele să rămână slabe. „Am auzit că unele fete mănâncă vată îmbibată cu suc de portocale. O înmoaie în suc şi apoi o mănâncă să aibă impresia că se satură„, spunea tânără, potrivit Agerpres.

Moda a fost adoptată repede de adolescente care vor să rămână slabe cu orice preţ, ca să semene cu modelele care apar pe coperţile revistelor. S-au creat grupuri pe Facebook şi pe internet circulă videoclipuri despre acest regim.

Brandie Kiskie, ziaristă specializată în diete, trage semnalul de alarmă. „Nu am mai văzut aşa ceva înainte. Dintr-un asemenea regim nu poate rezulta nimic pozitiv„, a afirmat ea la postul ABC.

Jurnalista a încercat să demonstreze absurditatea unui astfel de comportament, dând un exemplu flagrant. Hainele noastre sunt făcute din poliester şi bumbac, aşa încât nu avem decât să înmuiem tricoul într-un pahar cu suc şi să îl mâncăm„, a spus ea.

Părerea ei este împărtăşită şi de doctorul Ovidio Bermudez, care revine asupra pericolelor acestei practici. „Se poate ajunge la obstrucţionarea tractului intestinal, iar obstrucţionarea completă poate pune viaţa în pericol„, a explicat el, adăugând că tinerele care fac această experienţă riscă şi să se sufoce.

Citeşte şi: CURE de slăbire BIZARE, dar eficiente