Academia de Tenis din complexul „Lia Manoliu”, INAUGURATĂ miercuri

Noua Academie de Tenis din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" va fi inaugurată, miercuri, de primarul general Sorin Oprescu. 

25 nov. 2014, 18:38
Academia de Tenis din complexul „Lia Manoliu”, INAUGURATĂ miercuri

Academia are 6 terenuri de tenis, precum si a doua cladiri anexa care adapostesc majoritatea functiunilor ce tin de activitatea sportiva. Terenurile sunt cuplate doua cate doua si au prevazute gradene pe laturile lungi.

In total exista 6 grupari de gradene a cate 3 randuri de scaune ce totalizeaza 1152 de locuri. Pe primul rand de gradene, pe zona centrala s-au asigurat 23 de scaune, cu un grad de confort mai ridicat. Intre terenuri, pe latura scurta exista circulatii cu latimea de 6.30 metri.

Corpul principal de cladire, aflat la intrarea in academie, contine o zona de lobby cu receptie si mic magazin de material sportiv, o cafeteria cu bar si depozit pentru bar, vestiarele cu grupuri sanitare.

Asa cum am promis inca din momentul construirii Arenei Nationale, ne preocupam de refacerea si dezvoltarea intregului complex Lia Manoliu. Ne preocupa nu doar sportul de performanta, ci si sportul de masa. Pentru ca un popor care face sport este un popor sanatos„, declara Sorin Oprescu în vara acestui an.