Accident grav în Buzău. Un fost senator PNL a fost implicat

Un accident grav a avut loc vineri, în judeţul Buzău. Titi Holban, fost senator PNL a fost implicat. El şi soţia lui au fost grav răniţi. Fostul politician a fost condamnat anul trecut la 3 ani de închisoare pentru fapte de corupţie.

08 sept. 2017, 09:03
Accident grav în Buzău. Un fost senator PNL a fost implicat

Accidentul a avut loc pe DN2, la intrare în Poșta Câlnău. Potrivit poliţiştilor, cei doi se aflau într-un autoturism şi se îndreptau dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău.La un moment dat, fostul senator a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, Titi Holban şi soţia sa au fost răniți. Fostul deputat PSD de Buzău are multiple traumatisme la cap, soția lui fiind de asemenea rănită, potrivit opiniabuzau.ro.

Potrivit primelor informaţii, se pare că o piesă desprinsă dintr-un TIR care circula în faţa autoturismului fostului parlamentar s-ar fi desprins şi ar fi lovit maşina în care se afla împreună cu soţia.

Poliția desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Titi Holban a fost desputat PNL de Buzău, ales în 2012, însă nu şi a dus la capăt mandatul intrucât a fost suspsendat urmare a unor acuzaţii penale. Instanţa l-a condamnat definitiv, anul trecut, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă.

El este fratele fostului primar al oraşului Râmnicu Sarat, Viorel Holban.

Citeşte şi Dacian Cioloş, IMPLICAT într-un ACCIDENT RUTIER