ACCIDENT AVIATIC în Sibiu: Prognosticul în cazul unuia dintre supravieţuitori rămâne rezervat

Prognosticul rămâne foarte rezervat în cazul pilotului care a supravieţuit accidentului aviatic din Sibiu, a precizat marţi Cristian Niţescu, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, unde se află internat.

02 dec. 2014, 13:27
ACCIDENT AVIATIC în Sibiu: Prognosticul în cazul unuia dintre supravieţuitori rămâne rezervat

Pilotul este staţionar, este pe dializă, este intubat, dar nu este bine, nici extrem de rău să ne aşteptăm la ceva în următoarele ore sau zile, sper. Nu este vorba de o insuficienţă renală. Prognosticul în cazul pilotului rămâne foarte rezervat. Este posibil să îl operăm vineri, dar numai dacă starea generală permite„, a declarat medicul Cristian Niţescu.

Citeşte şi Fiul pilotului rănit în tragedia aviatică din Sibiu face un apel DISPERAT la oamenii care îl pot salva

Potrivit directorului medical, starea celuilalt pacient care a supravieţuit, maistrul militar, este una bună, acesta făcând deja câţiva paşi, scrie Agerpres.

Celălalt este bine, mănâncă, a început să facă şi câţiva paşi, tot pe terapie intensivă este posibil să mai rămână ceva care nu se vindecă şi să-l operăm săptămâna viitoare„, a arătat dr. Cristian Niţescu.

Citeşte şi ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Trei dintre militarii decedaţi au fost conduşi pe ultimul drum VIDEO

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, pe 21 noiembrie, pe raza localităţii sibiene Mălâncrav. Elicopterul de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Citeşte şi MĂRTURII în EXCLUSIVITATE ale martorilor TRAGEDIEI AVIATICE din Sibiu VIDEO