ACCIDENT AVIATIC SIBIU. Militarii răniţi au fost aduşi în Capitală cu o aeronavă militară

ELICOPTER PRĂBUŞIT LA SIBIU. Cei doi militari răniţi în accidentul aviatic din judeţul Sibiu au fost aduşi cu o aeronavă militară C-27 J Spartan de la Tîrgu-Mureş la Bucureşti.

21 nov. 2014, 14:41
ACCIDENT AVIATIC SIBIU. Militarii răniţi au fost aduşi în Capitală cu o aeronavă militară

Cei doi militari care au supravieţuit accidentului aviatic de vineri din judeţul Sibiu au ajuns la Spitalul de Arşi din Capitală.

Căpitanul-comandor Corneliu-Gabriel Titiana, de 47 ani, şi maistrul militar cls. I Valentin Bora, de 41 ani, au fost aduşi la Bucureşti cu o aeronavă militară C-27 J Spartan, care a decolat în jurul orei 17,00, de pe Aeroportul din Târgu Mureş.

Răniţii au fost asistaţi pe timpul zborului de o echipă medicală a Statului Major al Forţelor Aeriene şi de un medic de la spitalul din Târgu-Mureş.

Luni, 24 noiembrie, de la ora 8.30, în toate unităţile militare din ţară şi în cele dislocate în afara teritoriului naţional vor fi organizate ceremonii militare şi religioase de comemorare a celor opt militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de vineri, informează MApN.

CITEŞTE ŞI TRAGEDIE AVIATICĂ în Sibiu. DETALII despre cei doi militari răniţi în accident

Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiilor militarilor care au murit în accidentul aviatic din Sibiu