Accident ca-n filme. O tânără băută a ajuns cu maşina pe o casă din Dolj FOTO

Scene incredibile într-o localitate din Dolj! O adolescentă băută la volan a ajuns cu mașina pe casa unor localnici.

RomaniaTV.net
29 dec. 2018, 10:57

Şoferiţa, în vârstă de 19 ani, conducea un BMW pe DN 56. La un moment dat a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod, a trecut prin porţile unei gospodării şi a ajuns cu vehiculul direct pe casă. Proprietarii au ieşit disperaţi când au auzit bubuitura puternică şi au sunat la 112. Oamenilor nu le venea să creadă că tânăra era conştientă şi avea doar câteva leziuni uşoare.

Accidentul a avut loc vineri, 28 decembrie, în localitatea doljeană Basarabi.

„Ne-a trezit din somn. Am crezut că a venit sfârşitul lumii, atât de tare a fost bubuitura. Nu ne-a venit să credem că şoferiţa nu numai că era în viaţă, dar şi spunea că o dor doar puţin picioarele”, au povestit proprietarii poliţiştilor.

„Tânăra de 19 ani, din Maglavit, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, apoi porţile de acces într-o curte. A fost rănită uşor, doar nişte leziuni la gambe. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au testat-o cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acesteia s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a declarat Mihaela Gârd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit adevarul.ro