Accident cu 4 maşini pe Autostrada Soarelui. Trafic blocat pe DN7 din cauza unui accident cu trei maşini UPDATE

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică pe Autostrada Soarelui. Patru maşini au fost implicate în carambol. Trei mașini au fost implicate şi într-un accident pe DN 7 în Vâlcea.

06 aug. 2017, 11:13
Accident cu 4 maşini pe Autostrada Soarelui. Trafic blocat pe DN7 din cauza unui accident cu trei maşini UPDATE

UPDATE: Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A 2 Constanţa – Bucureşti, oprită în jurul orei 14.00, la kilometrul 13, în zona Glina, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate patru autovehicule, a fost reluată după mai bine de o oră. La intrarea în Bucureşti, la această oră se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule.

 

Circulația este oprită, duminică după prânz, la kilometrul 13 al Autostrăzii Soarelui, în zona Glina, din cauza unui accident rutier, informează Centrul Infotrafic.

Conform sursei citate, în coliziune sunt implicate patru autovehicule.

Polițiștii rutieri deviază provizoriu traficul spre București pe la kilometrul 15.

De asemenea, un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc duminică pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea – Sibiu, anunță Centrul Infotrafic. Circulația rutieră în zonă se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 203, între localitățile Brezoi și Călimănești.