Accident cu 7 victime, din care 4 copii, în Suceava. Vinovat de tragedie, un şofer beat VIDEO

O familie cu patru copii a fost la un pas de moarte după ce un şofer băut a izbit în plin maşina în care se aflau oamenii. Accidentul s-a petercut în Suceava după ce şoferul vinovat a derapat într-o curbă din cauza vitezei şi a intrat pe contrasens direct în maşina victimelor.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 04:24
Accident cu 7 victime, din care 4 copii, în Suceava. Vinovat de tragedie, un şofer beat VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe un drum din Suceava, în localitate, informează România TV. Soferul băut a derapat intr-o curba din cauza vitezei, si a intrat pe contrasens, unde a lovit in plin masina in care se aflau sase persoane, parintii si patru copii, printre care şi un bebeluş de doar 6 luni.

„Venea asa cu viteza si chiar i-am zis sotului ca ce viteza are asta in curba si numai ce am termiat de zis si a virat a pierdut controlul si bum direct in noi. Eram eu cu sotul in fata si copiii in spate”, a spus mama din maşina lovită de şoferul beat. 

Citeşte şi Ca-n filme cu proşti. Un şofer beat a intrat pe contrasens şi a făcut prăpăd. Nu o să crezi cine era în cealaltă maşină

In urma impactului violent, cele două autoturisme s-au făcut praf, însă toate cele 7 persoane au scăpat ca prin minune, cu răni minore. Şoferul care a intrat pe contrasens a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

„Nu s-a intamplat nimic. Nu am băut, nuuu. Nu am avut nimic”, a declarat şoferul beat.

Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru că a condus băut.