Accident cu 9 maşini implicate în Capitală. Un şofer turc băut a spulberat 8 maşini ce se aflau parcate VIDEO

Accident grav în Capitală. Un șofer de origine turcă a pierdut controlul volanului și a lovit 8 maşini parcate. Una dintre acestea s-a răsturnat în urma impactului.

01 apr. 2018, 06:15

Un accident în care au fost implicate 8 autoturisme a avut loc în această dimineaţă în Capitală, în zona Doamna Ghica, informează România TV

Citeşte şi Un şofer băut a provocat un adevărat canagiu pe o şosea din Cluj şi a fugit. Doi tineri au murit, iar alţii 3 sunt în stare gravă VIDEO

Cetăţeanul turc care a provocat accidentul se întorcea din Club şi consumase alcool, potrivit martorilor. Circula cu viteză şi la un momen dat a vrut să evite o maşină al cărei şofer se prgătea să parcheze. În acel moment a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşinile parcate. Prima maşină a fost cel mai puţin avariată, i-a fost distrusă doar oglinda, următoarea a fost avariată mai grav, pe partea stângă, cel mai tare afectată fiind o maşină care a fost pur şi simplu întoarsă pe loc, ceea ce dovedeşte că şoferul circula cu viteză mare. 

Culmea, şoferul turc nu a păţit nimic, a ieşit din maşină pe picioarele lui, râzând, potrivit proprietarilor maşinilor lovite care au ieşit să estimeze pagubele.