Accident cu cinci maşini, în centrul Bacăului. Unul dintre şoferi a fost rănit

Cinci maşini au fost implicate într-un accident petrecut pe un bulevard din municipiul Bacău, după ce un şofer de 29 de ani nu a oprit regulamentar într-o intersecţie. Un şofer a fost rănit, fiind necesar transportul acestuia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

11 mai 2017, 17:36
Accident cu cinci maşini, în centrul Bacăului. Unul dintre şoferi a fost rănit

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Aleea Vişinilor cu bulevardul Alexandru cel Bun, după ce un şofer de 29 de ani, din Bacău, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Cedează trecerea”.

În consecinţă, maşina condusă de băcăuan a acroşat un autoturism condus regulamentar condus de o localnică de 33 de ani, care a fost proiectat într-un alt autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 36 de ani, din judeţul Suceava. La rândul său, maşina condusă de sucevean a acroşat alte două autoturisme parcate pe marginea străzii.

În urma accidentului, a rezultat avarierea a cinci autoturisme, precum şi vătămarea corporală a şoferului de 36 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toţi şoferii implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind zero în cazul tuturor conducătorilor auto„, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.