Accident cu microbuz în Alba: 11 persoane au fost rănite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o autobasculantă și un microbuz, traficul pe DN74 este oprit pe ambele sensuri la km 84+800 de metri, între municipiul Alba Iulia și orașul Zlatna.

25 mai 2015, 03:56
Accident cu microbuz în Alba: 11 persoane au fost rănite

UPDATE: Circulaţia a fost reluată, anunţă Infotrafic

11 persoane au fost rănite, luni dimineața, în urma unui accident rutier petrecut pe DN74, între Alba Iulia și Zlatna, pe raza localității Poiana Ampoiului. Au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune.

Din primele informații, persoanele au fost rănite ușor.

Traficul rutier a fost blocat la kilometrul 84+800 de metri, în jurul orei 6.00, iar după aproximativ o oră şi 30 de minute se circula alternativ, pe un singur sens.

UPDATE: În accident au fost implicate un microbuz și un TIR. Într-o curbă, TIR-ul ce circula înspre Zlatna a derapat şi a intrat în coliziune cu celălalt autovehicul, aflat pe sensul opus de mers.

În microbuz se aflau 12 persoane, angajaţi ai unei firme din Alba Iulia şi şoferul, iar şase dintre acestea au suferit leziuni şi au fost transportate la spitalul din municipiu. Microbuzul circula spre Alba Iulia şi a fost proiectat în şanţ, în urma impactului.

Potrivit unor date de la faţa locului, şoferul microbuzului este cel care ar fi intrat pe contrasens, însă poliţiştii vor stabili cauza producerii accidentului după finalizarea cercetărilor. De asemenea, numărul persoanelor care au suferit leziuni a crescut la 11.