ACCIDENT cu o ambulanţă SMURD, în Gorj

O ambulanţă SMURD a fost implicată joi dimineaţa într-un accident rutier pe raza comunei Băleşti, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

RomaniaTV.net
16 oct. 2014, 12:13
ACCIDENT cu o ambulanţă SMURD, în Gorj

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Cătălin Buşe, a declarat pentru Agerpres că şoferul ambulanţei a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, intrând astfel în coliziune cu un gard aflat pe sensul său de mers.

„Un bărbat de 27 de ani din Târgu-Jiu, în timp ce conducea autospeciala SMURD pe DN 67 în localitatea Băleşti, având în funcţiune semnalele luminoase, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard aflat pe partea stângă a sensului său de mers, încercând să evite impactul cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Bâlteni, care circula în faţa autospecialei şi care se angajase în efectuarea virajului la stânga. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier, urmând ca la finalizarea acestora să ia măsurile legale”, a spus Cătălin Buşe.

Pacientul care se afla în autospeciala SMURD a fost preluat de o altă ambulanţă şi transportat la spital.