Accident cu patru maşini, provocat de un şofer beat. O femeie şi doi copii sunt răniţi grav VIDEO

Un şofer beat din Vâlcea a făcut praf patru autoturisme, iar trei persoane, o femeie şi doi copii, au ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul a vrut să depăşească o coloană de maşini, avea viteză şi a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

08 apr. 2014, 12:13
Accident cu patru maşini, provocat de un şofer beat. O femeie şi doi copii sunt răniţi grav VIDEO

Accidentul s-a produs în apropiere de Drăgăşani, judeţul Vâlcea, informează România TV. Un şofer beat a vrut să depăşească o coloană de maşini şi a lovit în plin un autoturism. Maşina lovită a intrat în alte două care se aflau pe marginea drumului.

Citeşte şi O ambulanţă, implicată într-un ACCIDENT GRAV pe Dealul Negru din Vâlcea. Pacientul a murit

„Am fost izbiţi şi uitaţi unde ne-a adus. Am scăpat cu viaţă şi noi şi copiii. Copiii sunt la vâlcea la spital”, a spus un pasgare al maşinii lovite.

„Pentru un nenorocit care a băut toata noaptea cu lăutarii. El a depăşit coloana. Ce şofer poate să fie ăsta”, a spus un martor la accident. Şoferul beat a băgat în spital o femeie şi doi copii.

Citeşte şi Mai avea puţin şi DECOLA. Viteza ULUITOARE cu care a rulat un BĂRBAT BEAT printr-o localitate VIDEO

„Conducătorul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest. A rezultat o valoare de 0,44 miligarame pe litrul alcool pur în aerul expirat”, a spus un poliţist de la brigada rutieră.

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.