Accident cu patru victime pe DE 70, în Mehedinţi

Patru persoane au fost internate, duminică seara, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin în urma producerii unui accident de circulaţie în sectorul Şimian al drumului european DE 70.

RomaniaTV.net
29 sept. 2013, 20:22
Accident cu patru victime pe DE 70, în Mehedinţi

Un autoturism înmatriculat în Franţa, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, după ce a derapat, a pătruns pe contrasens, ciocnindu-se cu un altul din judeţul Caraş-Severin care circula regulamentar, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, Nicolae Lohon, citat de Agerpres.

Cei doi conducători auto au rămas încarceraţi până la sosirea echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi. Ei au suferit răni care vor necesita mai multe luni de îngrijiri medicale. De asemenea, ceilalţi doi ocupanţi ai maşinilor implicate în accident au fost transportate la spital.

Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat restricţionat până la îndepărtarea autovehiculelor avariate şi a finalizării cercetărilor de către agenţii ce circulaţie.