Accident cu trei maşini în Alba Iulia. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite, vineri după-amaiză, în urma unui accident rutier petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în care au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme. Traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat, pe un singur sens, însă la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

09 iun. 2017, 13:09
Accident cu trei maşini în Alba Iulia. Trei persoane au fost rănite

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, vineri, în jurul orei 14.00, din cauza ciocnirii dintre trei autovehicule, o autoutilitară şi două autoturisme, traficul rutier pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia (DE81) s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir, alternativ, la ieşirea din municipiu către Turda.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a informat că, în urma accidentului, trei persoane au fost rănite, în accident fiind implicate o autoutilitară înmatriculată în Alba, un Opel Astra înmatriculat în Gorj şi un Mercedes înmatriculat în Alba.

Potrivit poliţiştilor din Alba, traficul rutier în zona accidentului a fost reluat în condiţii normale, pe ambele sensuri, în jurul orei 15.00.

Citeşte şi Şase persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe un drum judeţean din Buzău după ce două maşini s-au ciocnit frontal