Val de accident pe Autostrada Soarelui. Mai multe maşini s-au ciocnit duminică, un bărbat a fost accidentat grav într-o benzinărie

Circulaţia rutieră a fost restricţionată, duminică dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. La câţiva kilometri depărtare alte patru mașini au provocat un carambol.  De asemenea, un bărbat a fost lovit de o maşină, într-o benzinărie, şi a fost nevoie de intervenția elicopterului pentru transportarea lui la spital. 

16 iun. 2019, 05:37
Val de accident pe Autostrada Soarelui. Mai multe maşini s-au ciocnit duminică, un bărbat a fost accidentat grav într-o benzinărie

Un bărbat de 31 de ani a ajuns în stare tragă a spital, fiind preluat de elicopter SMURD, după ce a fost lovit de un şofer care a intrat cu viteză în parcarea unei benzinării de pe Autostrada A2. Iniţial se anunţase că victima este un copil.

De asemenea, pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 129 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor. 

La doar 4 kilometri distanţă, patru maşni s-au tamponat duminică pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi. Traficul rutier a fost blocat, pe sensul către litoral până la degajarea suprafeţei de rulare. Poliţiştii anunţă că valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona accidentului se staţionează în coloană pe aproximativ 3 kilometri.