Accident cumplit cu 4 victime pe „Drumul Morţii”. Trei dintre cele patru persoane rănite sunt cadre didactice

Grav accident de circulaţie vineri dimineaţă în Vrancea pe Drumul European 85. Patru oameni au fost grav răniţi după ce maşinile în care se aflau s-au izbit frontal. Trei dintre cele patru persoane rănite sunt cadre didactice şi făceau naveta de la Focşani în localitatea Tâmboieşti, unde aveau ore.

20 ian. 2017, 07:01
Accident cumplit cu 4 victime pe „Drumul Morţii”. Trei dintre cele patru persoane rănite sunt cadre didactice

Patru persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare critică, în urma unui accident produs, vineri dimineaţă, pe DN 2, în judeţul Vrancea, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o altă maşină.

Potrivit news.ro, accidentul s-a produs în localitatea Coteşti, după ce şoferul unui autoturism Volkswagen Golf care circula dinspre Râmnicu Sărat spre Focşani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o Skoda în care se aflau trei persoane.

Trei dintre cele patru persoane rănite sunt cadre didactice şi făceau naveta de la Focşani în localitatea Tâmboieşti, unde aveau ore. Unul dintre răniţi, o profesoară de limba franceză, este internat în comă la Spitalul Judeţean din Focşani.

Primarul comunei Tâmboieşti, Marian Pleşea, a declarat că trei cadre didactice care predau la şcoli din localitate au fost rănite în accidentul de la Coteşti, fiind vorba despre două învăţătoare şi o profesoară de franceză. Cele trei femei fac naveta, zilnic, cu maşina personală a uneia dintre ele.

Profesoara de franceză este în comă, fiind internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani. Celelalte două cadre didactice au multiple traumatisme, dar sunt în stare mai bună.

În urma impactului, cele patru persoane din cele două maşini au fost rănite, cei doi şoferi fiind în stare critică.