Accident cumplit în Dâmboviţa. O persoană a murit şi alte două au fost rănite VIDEO

Un accident teribil s-a produs pe o şosea din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce s-au aventurat într-o cursă nebună cu maşina. Manevrele imprudente ale şoferului au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

27 aug. 2015, 19:07
Accident cumplit în Dâmboviţa. O persoană a murit şi alte două au fost rănite VIDEO

O manevră imprudentă l-a trimis în mormânt pe un şofer din Dâmboviţa la doar 23 de ani, din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii. A încercat să facă o depăşire riscantă, dar a pierdut controlul maşinii. S-a răsturnat de mai multe ori, iar cursa lui s-a terminat într-un şant de pe marginea drumului. Cei doi pasageri din autoturism au fost la un pas de moarte şi spun că au avut mare noroc că au scăpat doar cu câteva zgârieturi, scrie adevarul.ro.

Impactul deosebit de puternic i-a alertat pe localnici. O cameră de supraveghere a surprins BMW-ul circulând cu o viteză ameţitoare în localitate.

Eu dormeam. Eram în pat. Nu ştiu ce să vă spun. S-a auzit foarte tare„, a spus o femeie.

Totul s-a derulat sub privirile îngrozite ale şoferului autoutilitarei.

S-a rostogolit de două ori. Erau scoşi din maşină. Au fost aruncaţi din maşină de forţa impactului„, a spus şoferul autoutilitarei.

Şoferul, în vârstă de 23 de ani, agoniza pe drum, iar medicii, chemaţi de urgenţă, au încercat să-l readucă la viaţă. Toate eforturile lor au fost zadarnice pentru că tânărul a murit din cauza rănilor grave. Bărbaţii pe care-i transporta au fost răniţi uşor şi au fost duşi la spitalul judeţean Târgovişte.

Celelalte două victime sunt stabile hemodinamic. Prezintă mici traumatisme. O victimă cu un traumatism cranian şi cealaltă cu traumatism toracic„, a declarat, Mihai Rizea, asisitent SAJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.