Accident cumplit în judeţul Buzău. Două persoane au murit carbonizate, iar alte două au fost rănite

Două persoane au murit, trupurile lor fiind găsite carbonizate, iar alte două au fost grav rănite în urma unui accident produs pe DN 10 Buzău Braşov, la ieşirea din localitatea buzoiană Sătuc spre Buzău. 

RomaniaTV.net
26 mart. 2018, 14:45
Accident cumplit în judeţul Buzău. Două persoane au murit carbonizate, iar alte două au fost rănite

UPDATE: Traficul pe DN 10 la Sătuc, unde a avut loc un accident soldat cu doi morti şi doi răniţi, a fost reluat la trei ore de la tragedie. Cele două persoane carbonizate într-una din maşinile implicate în accident sunt soţ şi soţie, din localitatea buzoiană Brăeşti

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeâene Buzău, agent şef adjunct Mihail Drăghiciu, accidentul s-a produs la ieşirea din satul Sătuc, fiind implicate două autoturisme.

Primele informaţii arată că un autoturism Cielo s-a ciocnit cu un Audi, iar în urma impactului extrem de violent autoturismul Cielo a luat foc. Două persoane au rămas încarcerate şi nu s-au mai putut salva. Trupurile carbonizate ale celor doi ocupanţi ai maşinii au fost găsite de către pompierii sosiţi la locul accidentului pentru a stinge incendiul.

Alte două persoane din Audi sunt rănite, fiind preluate de salvări şi duse la spital. La faţa locului au acţionat pompierii, cu un echipaj de descarcerare, cu o autospecială de stingere incendii, un echipaj SMURD, trei ambulanţe de la SAJ Buzău şi două echipaje de poliţie.

Citeşte şi Accident grav pe DN2: O femeie a murit şi două persoane sunt rănite după ce autoturism şi două dube de transport s-au ciocnit