Accident cumplit în judeţul Constanţa. Două persoane au murit pe loc

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri, în judeţul Constanţa, fiind implicate două autoturisme. La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.

RomaniaTV.net
24 oct. 2018, 16:50

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au fost anunţaţi, miercuri, de producerea unui accident rutier pe DN 22, între localităţile Oituz şi Sibioara, în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informaţii, cauza probabilă a accidentului a fost neadaptarea vitezei la intrarea în curbă, având în vedere faptul că şoseaua era umedă, cele două maşini, care circulau din sens opus, ciocnindu-se.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, la accident s-au deplasat un echipaj SMURD, o ambulanţă a Serviciului Judeţean, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi elicopterul SMURD. Cadrele medicale ajunse la faţa locului au constatat că o victimă era decedată, iar alta în stop cardiorespirator, fiind începute manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse a fost constatat şi decesul celei de-a doua persoane.

Astfel, în accident şi-au pierdut viaţa un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 33 de ani, ambii din Constanţa, care se aflau într-o maşină. De asemenea, au fost răniţi un bărbat de 46 de ani din localitatea tulceană Baia şi o femeie de 33 de ani din Agigea. Răniţii erau conştienţi, dar au suferit diverse traumatisme, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier în zona respectivă a fost blocat cât timp poliţiştii au făcut cercetări.