Accident cumplit în Mehedinţi. Un pieton a murit după ce a fost călcat de două maşini

Un accident grav a avut loc în Mehedinţi. Un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a traversat un drum naţional prin loc nepermis şi-a pierdut viaţa. El a fost lovit de două maşini. Primul şofer care l-a lovit în plin nu a oprit la locul accidentului şi s-a întors ulterior cu un avocat.

05 oct. 2017, 05:43
Accident cumplit în Mehedinţi. Un pieton a murit după ce a fost călcat de două maşini

Martorii spun că şoferul vinovat de producerea acccidentului era băut la volan. El l-a acorşat pe bărbat, apoi a părăsit locul accidentului. Două autoturisme care au ajuns ulterior la locul accidentului au reuşit să-l evite, însă un şofer nu l-a văzut şi a trecut cu roţile peste el

La locul accidentului a ajuns şi o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Ulterior poliţiştii au aflat şi cine este şoferul care l-a lovit iniţial pe bărbat şi a plecat de la faţa locului. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, care s-a întors la locul accidentului însoţit de un avocat şi le-a spus că a plecat pentru că s-a speriat.

Acum medicii legişti vor trebui să stabilească şi dacă bărbatul a cărui identitate nu a fost încă descoperită a murit după primul ipmact sau după ce a trecut cel de-al doilea autoturism peste el.

Citeşte şi Accident grav în Sibiu. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite