Accident cumplit în Prahova. O fetiţă de 10 ani a fost spulberată de un TIR

Un accident cumplit a avut loc în Prahova. O fetiță de numai 10 ani, a pierit sub roțile unui tir, chiar pe trecerea de pietoni. Micuța se întorcea de la școală iar nenorocirea s-a petrecut sub ochii fratelui ei mai mare.

19 sept. 2018, 05:16
Accident cumplit în Prahova. O fetiţă de 10 ani a fost spulberată de un TIR

Cumplitul accident a avut în localitatea prahoveană Loloiasca. Fetiţa terminase orele mai devreme şi se îndrepta spre casă împreună cu unul dintre frați. Copila se afla pe trecerea de pietoni când un tir a spulberat-o și a aruncat-o pe marginea drumului.

Fetiţa era apreciată de către vecini și învața foarte bine la școală. Apropiații abia au reușit să îi ia de la locul accidentului pe parinții răpuși de durere.

Localnicii sunt revoltați și cer ca autoritățile să ia măsuri, pentru că în acea zonă au loc frecvent accidente, cu deznodâmant tragic. În aproiere se află o școală, o gradiniță dar și un loc de joacă .

Șoferul are 37 de ani și este din Republica Moldova. El a fost audiat de polițiști departe de locului incidentului pentru a nu fi linșat de martori. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.