Accident cumplit în Timiş. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

Un accident cumplit a avut loc marţi, în judeţul Timiş. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite  după ce două autoturisme s-au ciocnit.

14 aug. 2018, 14:52
Accident cumplit în Timiş. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

Accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara, fiind implicate două autoturisme care au fost aruncate de pe şosea după impact.

„S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale SMURD, două ambulanţe SAJ, o maşină de stingere şi o autospecială Cobra. În total, la faţa locului sunt 17 subofiţeri şi un ofiţer. În accident au fost implicate două autoturisme din care au rezultat şase victime, între care două decedate”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

Din primele informaţii a reieşit că o tânără de 22 de ani, aflată la volanului unui autoturism Volkswagen, nu s-ar fi asigurat la un viraj la stânga către localitatea Dumbrăviţa, iar autoturismul în care se afla, alături de un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost lovit în plin de o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, cei doi au murit pe loc.

Poliţiştii fac cercetări şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.