Accident cumplit în Timiş. Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu microbuzul de un TIR VIDEO

Şoferul unui microbuz şi-a pierdut viaţa după ce a adormit la volan şi s-a izbit de un TIR care a ricoşat apoi într-o casă, informează România TV. În urma impactului, pereţii locuinţei au crăpat. Tragicul accident a avut loc în judeţul Timiş.

31 oct. 2013, 07:23
Accident cumplit în Timiş. Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu microbuzul de un TIR VIDEO

Accidentul s-a produs în localitatea Izvin, judeţul Timiş. Proprietarii casei s-au trezit în toiul nopţii cu TIR-ul în casă.

Şoferul TIR-ului, un cetăţean turc, spune că s-a trezit brusc cu microbuzul în faţă.

„Microbuzul venea pe contrasens, am încercat să-l evit, dar am pierdut controlul volanului şi am intrat în casă”, a spus şoferul TIR-ului.

Poliţiştii cred că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan.

„Un microbuz care se deplasa de la Timişoara în direcţia Lugoj a circulat pe contrasens, probabil a dormit la volan. acesta s-a izbit frontal cu un autotren”, a declarat Nicolae Istrat, Poliţia Recaş.

„În urma accidentului, şoferul microbuzului a decedat, iar pasagerul din dreapta a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă Judeţean”, a precizat Andrei Zitac, pompier ISU Timiş.

În urma măsurătorilor, poliţiştii au stabilit că şoferul TIR-ului a frânat 20 de metri. Firma pentru care lucrează cetăţeanul turc îi va despăgubi pe proprietarii casei distruse.

Citeşte şi Un şofer a murit după ce autocisterna pe care o conducea s-a răsturnat