Accident cumplit în Timişoara. Cinci maşini au fost implicate VIDEO

O maşină s-a răsturnat într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Timişoara, vineri seară, după ce şoferul acesteia a pierdut controlul volanului şi a lovit alte patru autoturisme. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

13 oct. 2017, 19:08
Accident cumplit în Timişoara. Cinci maşini au fost implicate VIDEO

Cinci autoturisme au fost implicate în accidentul din intersecţia de la Centrul Bancar din Timişoara, una dintre cele mai aglomerate din oraş.

Şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul volanului când a încercat să schimbe banda de mers şi s-a răsturnat cu maşina în intersecţie, lovind alte patru autoturisme.

„În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Victima este şoferul din maşina care a intrat în coliziune prima dată, la schimbarea direcţiei de mers pe banda întâi. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru News.ro Florina Dragomir, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Un alt accident a avut loc tot în Timişoara. Un poliţist local care se afla în misiune pe un moped a fost grav rănit într-o intersecţie din Timişoara, fiind lovit de o maşină al cărei şofer nu i-a acordat prioritate.

Citeşte şi Trafic îngreunat pe DN1. O ambulanţă, un microbuz şi un autoturism, implicate într-un accident