Accident cumplit pe centura Capitalei, între Mogoşoaia şi Otopeni VIDEO

Doi copii de 14 şi 15 ani au fost răniţi în timp ce împingeau împreună cu părinţii, maşina rămasă fără benzină, transmite România TV. Un şofer care susţine că nu i-a văzut i-a lovit în plin. Unuia dintre băieţi i-a fost secţionat un picior pe loc.

05 iun. 2014, 05:32
Accident cumplit pe centura Capitalei, între Mogoşoaia şi Otopeni VIDEO

Maşina rămasă fără benzină era împinsă pe banda a doua, banda de viteză, deşi legea prevede ca, în caz de probleme, autoturismul să fie tras pe banda de urgenţă. Mai mult decât atât, la volan nu se afla nimeni.

De aici şi până la tragedie nu a mai fost decât un pas. Un tânăr de 23 ani care se afla la volanul unei alte maşini i-a izbit din plin. „A intrat direct în noi. Am dat drumul la avarii, am zis că ne vede şi el”, a declarat şoferul maşinii lovite.

De cealaltă parte, şoferul care i-a izbit spune că autoturismul în care a intrat nu avea semnale luminoase în funcţiune. „Eu mergeam pe banda 2 şi am tras dreapta de volan cât am putut…N-am reuşit”, a spus tânărul.

Cei doi copii care împingeau maşina au ajuns în stare gravă la spital, unul cu piciorul amputat chiar la locul accidentului. „Politraumatism prin accident rutier, traumatism cerebral nivel zero, şoc hemoragic, amputaţie de membru inferior stâng şi cvasiamputaţie de membru inferior drept”, a diagnosticat medicul Nicolae Opriţescu starea copilului rănit grav.