Accident cumplit pe contrasens. Un tânăr a murit, altul este rănit la spital VIDEO

Imagini cumplite în trafic, la Galaţi. Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit violent de un alt autoturism. Bărbatul a fost resuscitat minute în şir direct pe stradă, dar medicii nu l-au mai putut salva.

31 mart. 2016, 10:03
Accident cumplit pe contrasens. Un tânăr a murit, altul este rănit la spital VIDEO

Accident grav petrecut, joi dimineaţă, pe şoseaua de centură din Galaţi. Din cauze încă neelucidate, şoferul unui autoturism Solenza a intrat pe contrasens drept într-un alt autoturism, un Ford. Impactul a fost devastator.

Potrivit monitoruldegalati.ro, martorii spun că avea viteză şi nu ar fi existat nicio urmă de frânare. Cei aflaţi în trafic au sărit în ajutorul şoferului de 26 de ani. Au venit imediat echipajele SMURD şi cele de descarcerare. „Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, politraumă prin accident rutier. Nu a răspuns la nicio manevră de resuscitare. Am declarat decesul. L-am resuscitat 40 de minute”, a declarat dr. Marian Tuluceanu, SMURD Galaţi.

În zonă circulaţia a fost blocată pe mai mult de un kilometru.

Şoferul celeilalte maşini, un bărbat de 39 de ani, a fost transportat la spital. În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.